Coaching

Coachingen gav mig motivation, inspiration och inre styrka.

Genom coachning  fick jag mod att gå utanför min comofortzone på jobbet och klarhet kring en utbildning jag länge hade velat gå. Camilla är sympatisk, inlyssnande och det är lätt att kommunicera med henne. Hon har dessutom väldigt många olika mindfulness och coachningövningar vilket jag tyckte var givande.

Jag blev coachad i personlig utveckling.  Jag satt fast och mitt mål med coachingen var att få saker gjorda. Camilla är en väldigt inkännande coach som är skicklig på att ge nya perspektiv! Jag fick både energi och kom framåt i (samt avklarade) saker jag suttit fast i länge. Perspektiven jag fick har jag stor användning av i min vardag. Jag vill varmt rekommendera Camilla som coach!

Personlig utveckling är inte en dans på rosor, det kräver mod hos mig som klient och det finns då inget bättre än att mötas av en professionell coach som jag kan känna mig trygg med. Utan trygghet kommer jag inte våga att möta mina egna tankar och utforska dem som det faktiskt krävs för att få insikter som utvecklar mig som person.

Camilla har en härlig kombination av att vara en fantastisk lyssnare och att hon besitter superkraften att höra vad jag inte säger och därmed kan ställa de där tuffa frågorna som behövs för att komma vidare. Men detta känns helt naturligt med Camilla eftersom hennes värme redan lindat in mig i en trygg miljö. Med hjälp av henne kunde jag utforska olika perspektiv på mina tankar som hjälpte mig att förstå mig själv och mitt beteende bättre. Jag kan verkligen rekommendera Camilla som coach, en perfekt person att kroka arm med på sin förändringsresa.                   

Manpower (april-juli 2020).            
Camilla har haft enskilda coachsamtal och fick i uppdrag att på egen hand ha ansvar för ett utav våra avtal med Sigtuna Kommun samt även coacha deltagare från arbetsmarknads-insatsen Stöd och Matchning. Camillas främsta styrkor är en kombination av hennes coachningserfarenhet och hennes empatiska natur och förmåga att kunna se potential i sina deltagare. Jag skulle vilja säga att hon är en väldigt kompetent coach med hjärtat på rätt ställe. 

Sagt om föreläsningar/workshops:  Läs mer här  

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close