Sagt om mig som coach

”Camilla är en mycket kompetent och professionell konsult. Hon har framgångsrikt coachat ett stort antal individer vidare mot nya mål i flera olika målgrupper. Hon är en lojal, noggrann och väldigt härlig person uppskattad av både kollegor och kunder.”
Coachuppdrag, Aventus (juli 2021- Januari 2022).
       
”Camilla har haft enskilda coachsamtal och fick i uppdrag att på egen hand ha ansvar för ett utav våra avtal med Sigtuna Kommun samt även coacha deltagare från arbetsmarknads-insatsen Stöd och Matchning. Camillas främsta styrkor är en kombination av hennes coachnings-erfarenhet och hennes empatiska natur och förmåga att kunna se potential i sina deltagare. Jag skulle vilja säga att hon är en väldigt kompetent coach med hjärtat på rätt ställe.” Coachuppdrag, Manpower (april-juli 2020).    

”Coaching gav mig verktyg och insikter för att nå min inre styrka och hjälpte mig nå min målbild. Camilla är en fantastisk coach. Närvarande, inlyssnande, positiv och trygg!”

”Coachingen gav mig motivation, inspiration och inre styrka”.

”Genom coachning  fick jag mod att gå utanför min comofortzone på jobbet och klarhet kring en utbildning jag länge hade velat gå. Camilla är sympatisk, inlyssnande och det är lätt att kommunicera med henne. Hon har dessutom väldigt många olika mindfulness och coachningövningar vilket jag tyckte var givande.”

”Efter våra möten var det slut på mitt energiläckage av att inte veta vad jag ville, och med mig hade jag också ett bra CV, personligt brev och en känsla av att vara klar för att gå vidare.”

”Camilla har en härlig kombination av att vara en fantastisk lyssnare och att hon besitter superkraften att höra vad jag inte säger och därmed kan ställa de där tuffa frågorna som behövs för att komma vidare. Men detta känns helt naturligt med Camilla eftersom hennes värme redan lindat in mig i en trygg miljö. Med hjälp av henne kunde jag utforska olika perspektiv på mina tankar som hjälpte mig att förstå mig själv och mitt beteende bättre. Jag kan verkligen rekommendera Camilla som coach, en perfekt person att kroka arm med på sin förändringsresa.” 

”Coachingen gav mig mer tro och större insikt om mig själv och min potential. Det jag fick ut av våra möten var att sticka ut i mängden genom att våga och ta för sig mer.”

”Jag blev coachad i personlig utveckling.  Jag satt fast och mitt mål med coachingen var att få saker gjorda. Camilla är en väldigt inkännande coach som är skicklig på att ge nya perspektiv! Jag fick både energi och kom framåt i (samt avklarade) saker jag suttit fast i länge. Perspektiven jag fick har jag stor användning av i min vardag. Jag vill varmt rekommendera Camilla som coach!”

”Personlig utveckling är inte en dans på rosor, det kräver mod hos mig som klient och det finns då inget bättre än att mötas av en professionell coach som jag kan känna mig trygg med. Utan trygghet kommer jag inte våga att möta mina egna tankar och utforska dem som det faktiskt krävs för att få insikter som utvecklar mig som person.”

                 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close