Sekretesspolicy

Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen, GDPR, att gälla. Vidi Vici AB värnar om din integritet och denna sekretesspolicy  förklarar i korthet vad som gäller gäller för Vidi Vici AB, org nr 559304-9777, och dess webbsida www.vidivici.se 

Hur information inhämtas:
De uppgifter som anges i kontaktformuläret på Vidi Vici AB dirigeras till mailadressen info@vidivici.se och informationen som inhämtas i kontaktformuläret används primärt i syfte att kunna ta en fortsatt kontakt. Den raderas ofta omedelbart men lagras som mest 2 år.  Det är frivilligt att lämna denna information och kontakt kan istället tas via telefon eller mail. Information om personuppgifter inhämtas även i samband med registrering för bokning av coaching, webbinar eller liknande.  

Syftet med att information av personuppgifter:

  • Att ge tillgång till tjänster och information  
  • Att kunna skicka relevant information
  • Att tipsa om tjänster som kan vara av intresse. 

När du har registrerat dina uppgifter  kan du komma att få gratis tips och erbjudanden. Målsättningen är att ge god service och värde.  

Informationen som lagras baseras endast på vad du frivilligt ger, och det samlas inte in information från tredje part.

Så lagras informationen:
Information som  erhålls via formulären på www.vidivici.se används endast för kommunikation och lagras max 2 år, vanligtvis betydligt kortare tid. Informationen lagras tills du begär att den raderas eller två år efter att du avslutat din senaste kurs elller webbinar. 

Du kan begära att få tag bort den personliga informationen genom att kontakta info@vidivici.se

Utlämnande av information till tredje part?
Personuppgifter delas inte med utomstående tredje part. 

Rättigheter och rättslig grund
Den rättsliga grunderna till insamling av uppgifterna är  för att du ska få den information som ingår i t.ex. det du beställt eller visat intresse för, samt utifrån ett berättigande intresse att marknadsföra. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att maila info@vidivici.se. för att få alla uppgifter vi har om dig raderade, förutom den information som krävs av t ex bokföringslagen om du är betalande kund.

Du har har rätt att få tillgång till din personliga information och du har rätt att veta hur den behandlas. Du kan också kräva korrigeringar, raderingar och begränsningar vid behandling av personlig information som vi lagrar om dig. Vi är mycket måna om din integritet men om du har klagomål om hur Vidi Vici AB har behandlat och lagrat din personliga information har du rätt att  lämna in klagomål till Integritets-skyddsmyndigheten (IMY)  

Varmt välkommen att ta kontakt vid eventuella frågor eller synpunkter.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close