Sagt om mig som HR-konsult

”Camilla har varit otroligt uppskattad och omtyckt av både kollegor i närmaste arbetsgruppen och av verksamhetens chefer och har alltid genomfört sina uppdrag med stort engagemang och ansvar. Hon är professionell i sitt bemötande, strukturerar och planerar sitt arbete på ett effektivt sätt och man kan känna sig trygg att leveranser sker enligt plan och med hög kvalitet. Jag kan med glädje ge Camilla de allra bästa rekommendationer och jag skulle gärna anlita/arbeta tillsammans med henne igen.”(Anna Wiklund, närmsta chef på Polismyndigheten)

”Camilla är mycket engagerad och levererade hög kvalitet i sitt arbete som HR-konsult på Skatteverket. Hon tar ansvar och driver utvecklingsfrågor med stor uthållighet. Camilla har i sitt arbete visat prov på handlingskraft och mod, i situationer som krävt detta. Hon bidrar på ett positivt sätt i gruppen, och jag kan därför med glädje rekommendera Camilla till olika befattningar inom hennes kompetensområde!” (Torbjörn Johansson, närmsta chef på Skatteverket)

”Under min tid som teamchef vid Kronofogden genomförde, och hjälpte Camilla mig med ett flertal nyrekryteringar till myndigheten. Rekryteringar som sedan visade sig bli mycket lyckosamma. Camillas breda kunskap och erfarenhet av rekrytering var ovärderlig under dessa omfattande processer. Jag skulle utan tvekan anlita henne för nya rekryteringsuppdrag igen!” (Elin Johnsson, rekryterande teamchef på Kronofogden)

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close