Kort info om mig och föreläsningarna

Jag har alltid haft ett genuint intresse för människor och utveckling och efter ett antal år inom servicebranschen bestämde jag mig för att utbilda mig till beteendevetare/ personalvetare. Sedan 2007 har jag jobbat inom det området på olika sätt. För ca 8 år sedan fick jag i samband med en utbildning upp ögonen för coaching. Visst kände jag till det långt innan dess och hade använt det i mitt eget liv i många år,  men jag fick på ett djupare plan insikter om hur man kan använda det som ett effektivt verktyg för både personlig och yrkesmässig utveckling.

Under samma period började jag få upp ögonen för mindfulness, utifrån ett lite annat perspektiv.  Jag hade tidigare sett det som något att använda i första hand när man vill ha lugn och ro. Efter att ha börjat använda det mer och märkt mer av dess positiva effekter började jag  läsa en del om vad man kommit fram till genom forskning inom området och utbildade mig till mindfulnessinstruktör.  Det väckte en ökad medvetenhet om hur mindfulness kan användas i både privatliv och arbetsliv, bl.a för att  reducera stress, öka prestationen, bli mer kreativ och  förbättra välmåendet.

Jag föreläser då och då om det här ämnet. En enorm talrädsla som funnits där tidigare i livet gjorde att det var ett stort steg att böjar föreläsa, men viljan att förmedla vidare något som jag  tror så oerhört mycket på var större än rädslan. När den tidigare talrädslan gör sig påmind så blir det ett av alla tillfällen då jag själv får anledning att använda de ”verktyg” som jag upptäckt genom intresset för coaching och mindfulness. Varmt välkommen att kontakta mig om du vill boka en föreläsning, skräddarsydd utifrån ditt behov.

Nästa föreläsning hålls i kombination med mindfulness i ett rum täckt av hälsosamt bergssalt. Läs mer här

Exempel på feedback från förra årets föreläsning i samarbete med Stockholms saltspa:
–     Fick mig att bli påmind om redskap för att vara lyckligare, mer avslappnad och mer närvarande
–     Camilla är autentisk, positiv och närvarande och kombinerar praktiska övningar och teori på ett dynamiskt sätt


.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close