Om mig

Vad roligt att du har hittat hit, välkommen! Vi är ju alla så väldigt mycket mer än vad som ryms genom en kort beskrivning, men det här är en liten inblick i vem jag är och vad jag brinner för:      

Coach och HR-konsult  
Människor och utveckling är en röd tråd som funnits med i både utbildningar, yrkesliv och privatliv. Ett intresse för personlig utveckling väcktes redan i tidiga tonåren, och efter att ha provat på studier och arbete inom olika branscher så
utbildade jag mig till beteendevetare/ personalvetare. Har sedan 2007 jobbat inom det området, framförallt som HR-konsult och coach. Som HR-konsult har jag bl.a erfarenhet av att driva och samordna rekryteringsprocesser, i kombination med att vara konsultativt och coachande stöd till chefer inom rekrytering och andra HR-relaterade frågor. Socoach har jag många års erfarenhet av att coacha i  frågor kring personlig och yrkesmässig utveckling. Jag är certifierad PCC-coach (Professional Certified Coach) via ICF (International Coaching Federation). 

Att nå sina mål på ett sätt så att man mår bra på vägen dit
Efter flytt till Stockholm började livet gå i ett extremt högt tempo. Efter att ha jobbat från tidig morgon till sen kväll under en lång period ökade intresset för frågan: Hur ska man kunna nå sina mål på ett sätt så att man mår bra på vägen dit?  Fick i samband med det upp ögonen för hur man genom aktiv träning i mindfulness kan reducera stress, öka prestationen, bli mer kreativ och  förbättra välmåendet (effekter som även tydligt visats  genom hjärnforskning inom området).  Idag använder jag dagligen mindfulnessträning som ett verktyg i både privatlivet och yrkeslivet. 

Strax efter att ha passerat 30 hittade jag tillbaks till en sedan länge borttappad dröm. Jag började sjunga  (efter ett uppehåll på väldigt många år) och upptäckte i samband med det även låtskrivandets magiska värld. Det blev början på en resa som utöver musikskapandet  ledde till stora kliv utanför min egen comfortzone, värdefulla insikter och möten med nya människor och miljöer i olika delar av världen. Människor och utveckling, en röd tråd som ständigt finns närvarande i det jag gör.

Framgångar och motgångar
Både yrkeslivet och privatlivet har för mig, som för så många andra, varit kantat av både framgångar och motgångar. Har ramlat många gånger, och rest mig igen. Vi kan inte alltid påverka vilka hinder som kommer i vår väg, men det vi däremot kan påverka är hur vi förhåller oss  till det och hittar vägar framåt.  Delar med mig av några tankar om det i en av mina låtar ”Be the Change”.


Nu när jag har berättat lite mer om mig undrar jag:  Vad kan jag göra för dig? 
Läs mer här

Sagt om mig som….
Coach Läs mer här
HR-konsult Läs mer här

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close