Om migVad roligt att du har hittat hit, välkommen! Vi är ju alla så väldigt mycket mer än vad som ryms genom en kort beskrivning, men det här är en liten inblick i vem jag är och min yrkesmässiga bakgrund.

Betéendevetare/Personalvetare
Har växlat mellan att arbeta konsultativt, strategiskt och operativt, både privat och inom myndigheter.

Professional Certifed Coach (via International Coaching Federation) med erfarenhet av karriärcoachning och coaching vid stress i arbetslivet. Har kompletterat med olika påbyggnadutbildningar, bl.a mindfulnessinstruktör med inriktning arbetsliv och KBT-verktyg för coacher.

➢ En passion för människor, utveckling och förändringsarbete!

Jag har i många år kombinerat uppdrag som HR-konsult och coach.

Att nå sitt mål och må bra på vägen dit
Jag är uppvuxen i en liten stad i Närke men hittade hem när jag flyttade till Stockholm 2007. Hade då utforskat olika delar av Sverige och världen och provat på yrken inom olika branscher.

Efter ett antal år med högt tempo i arbetslivet växte intresset för frågor som: Hur skapar man ett hållbart arbetsliv? Vad finns det för verktyg för att både nå sina mål och må bra på vägen dit? På vilket sätt kan en investering i hälsa och välmående t.om leda till att man presterar bättre?

I samband med en utbildning till coach fick jag upp ögonen för hur man genom aktiv träning i mindfulness kan reducera stress, öka prestationen, bli mer kreativ och  förbättra välmåendet (effekter som även tydligt visats  genom forskning inom området). 

Mål, drömmar och kreativitet
2012 kom jag av en händelse i kontakt med min kreativitet på ett djupare plan än tidigare och upptäckte i samband med det låtskrivandets magiska värld. Vid sidan av jobb inom HR och coaching sjunger jag och släpper egenskriven musik i namnet Iselin. 2022 har det släppts 6 låtar. 6 musikaliska berättelser, med inspiration hämtad från min egen och andras livshistorier.

”Her songs tell stories with important messages, sometimes in a subtle way. ’Be The Change’ is about being the change instead of waiting for the change to come.”

Framgångar och motgångar
Både yrkeslivet och privatlivet har för mig, som för så många andra, varit kantat av både framgångar och motgångar. Har både ramlat och rest mig starkare. Vi kan inte alltid påverka vilka hinder som kommer i vår väg, men det vi däremot kan påverka är hur vi förhåller oss  till det och hittar vägar framåt.  

Nu när du vet lite mer om mig är jag förstås nyfiken på: Vem är Du och vad kan jag göra för Dig?

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close