Coaching

Coaching  öppnar upp för lösningar och insikter och är ett effektivt verktyg vid personlig och professionell utveckling. Utöver  konkreta resultat i vardagsliv och arbetsliv så finns många exempel på hur coaching leder till motivation och ökat välmående. Jag är öppen för uppdrag och förfrågningar från både företag och privatpersoner. 

Genom coaching kan lösningarna komma genom att du får kraftfulla frågor, får klarhet och hjälp med att hitta nya perspektiv. Du hittar vägar förbi hinder. Coaching ska inte förväxlas med rådgivning. Det ska inte heller förväxlas med terapi. Däremot kan coaching kombineras med  rådgivning och det finns verktyg inom t.ex. KBT (Kognitiv beteendeterapi) som kan användas även inom coaching.

Är du chef eller medarbetare?

KARRIÄR- OCH FÖRÄNDRINGSCOACHING 

Karriär -och  förändringscoachingen syftar till utveckling i rätt riktning. Det kan handla om att byta yrkesroll eller klättra uppåt på karriärstegen, men det kan även handla om att utvecklas eller hitta mer motivation och glädje i den nuvarande rollen.

Läs mer här

COACHING VID STRESS I ARBETSLIVET 

Ett aktivt liv med en fullbokad kalender kan ge både energi och glädje. Men vad händer om man inte längre har kontroll över situationen och/eller det stöd som behövs för att hantera den? 

Läs mer här

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close